accidente2

Asigurare de Accidente ale Persoanelor

Asigurarea de accidente a persoanelor este destinata persoanelor juridice care doresc sa incheie o polita de asigurare impotriva urmatoarelor riscuri: 

 • Riscuri de baza: deces din accident si invaliditate permanenta totala sau partiala din accident;
 • Riscuri suplimentare: spitalizare, convalescenta (concediu medical), intervenţii chirurgicale, fracturi, arsuri si cheltuieli medicale, toate ca urmare a unui accident. Pentru domeniile a caror activitate se desfasoara in medii nocive/toxice, polita acopera si riscul de boli profesionale.

Avantaje si facilitati ale unei asigurari de accidente

Asigurarile de accidente pot fi anuale, multianuale sau subanuale.

 • In cazul Asigurarilor de Accidente ale Angajatilor, Contractantul poate opta pentru asigurarea intregului personal sau doar a personalului aferent unui anumit contract/unei anumite lucrari/unui anumit sector de activitate.
 • Numarul minim de persoane pentru care se pot incheia asigurarile de accidente de grup este 2.
 • Preluarea in asigurare de accidente a persoanelor asigurate se face fara intocmirea unui dosar medical pentru starea de sanatate.
 • In cazul Asigurarilor de Accidente ale Angajatilor, preluarea in asigurare a persoanelor nou angajate se face automat, din momentul angajarii. Pentru celelalte asigurari de accidente de grup, se pot prelua/exclude persoane din asigurare oricand pe parcursul perioadei de asigurare.
 • Prima de asigurare se poate plati integral si anticipat  sau in rate

Capacitate maxima de subscriere:

– pana la EUR 2,000,000 pentru Evenimente Catastrofale


Tipuri de Asigurari de Accidente ale Persoanelor:

 • Asigurare de Accidente pentru Titularii Contractelor de credit
  Se asigura riscul de producere a oricarui eveniment suferit de Asigurat, persoana fizica, titulara a contractului de credit,  cu varsta intre 18 şi 69 de ani si care are ca rezultat Decesul si/sau Invaliditatea Permanenta Totala sau Partiala.
 • Asigurare de Accidente pentru Angajati
  Acopera riscul de producere a accidentelor de munca suferite de angajati in timpul si/sau in legatura cu indeplinirea sarcinilor de serviciu
 • Asigurare de Accidente pentru Vanatori Sportivi
  Acopera riscul de accidente de vanatoare suferite de vanatorii sportivi, in calitate de Beneficiari ai contractului de asigurare, membri ai unei organizatii vanatoresti, accidente care survin  in timpul participarii la activitati de vanatoare  desfasurate in conditiile legii.
 • Asigurare de asistenta medicala pentru rezidenti in Romania
  Include  riscul de accidentare sau imbolnavire imprevizibila a Asiguratului, persoana fizica de nationalitate straina care are rezidenta in Romania sau este membru al misiunilor diplomatice acreditate in Romania, si care impune asistenta medicala de urgenta sau repatrierea.
 • Asigurare Medicala de Calatorii in Strainatate
  Asigura  riscul de accident sau imbolnavire imprevizibila a Asiguratului, persoana fizica de nationalitate romana aflata in afara granitelor Romaniei, si a carui producere impune cheltuieli medicale de urgenta pentru salvarea vietii sau cheltuieli de transport medical si/sau repatriere.

Petitions/complaints lodged against the company CERTASIG SA and lodged with the Financial Supervisory Authority last 3 months are total of 1 (one). Their structure can be found by visiting the dedicated page here

This window will close in 5 seconds.