CertAsig isi consolideaza capitalul prin investiția făcută de compania italiana ABC Assevera

Comunicat de presă

București, 10 decembrie 2019

 

 CertAsig isi consolideaza capitalul

prin investiția făcută de compania italiana ABC Assevera

CertAsig anunță încheierea unui acord cu un nou partener strategic, ABC Assevera – o companie financiară italiană care va face o investiție substanțială în companie.

”CertAsig este cunoscută în piață ca fiind o societate flexibilă și dinamică. Acest parteneriat ne permite să ne consolidăm poziția în piețele în care operăm și să urmărim, în același timp, noi oportunități de creștere, întărindu-ne reputația de companie inovatoare pentru clienții și partenerii noștri”, declară reprezentanții companiei.

În urma acestei investiții, capitalul disponibil al societatii va fi mai mult decât dublul nivelului cerut de standardele internaționale Solvency II. Tranzacția este supusă aprobării Autorității de Supraveghere Financiară.

***

Despre CertAsig:

Societatea, înființată în 2003, oferă produse de asigurare destinate societatilor comerciale printr-o rețea de parteneri de brokeraj din România și Bulgaria. A fost pionier în dezvoltarea asigurărilor de garanții în România și în Bulgaria și este lider în soluții de asigurare inovatoare, inclusiv asigurare cibernetică și drone. În 2018 a subscris prime brute în valoare de 12,4 milioane EUR.

Despre ABC Assevera:

ABC Assevera S.p.A. este o companie de investiții cu sediul în Roma, cu un capital de 20 de milioane EUR. Societatea oferă servicii de investiții și soluții de specialitate pentru o gamă largă de clienți.

Comments are closed.