Un nou membru al Consiliului de Administratie autorizat de Autoritatea de Supraveghere Financiara

Un nou membru al Consiliului de Administratie autorizat de Autoritatea de Supraveghere Financiara

In cadrul sedintei din data de 13 februarie 2019, Autoritatea de Supraveghere Financiara a autorizat numirea doamnei Magdalena – Luminita Manea in functia de membru al Consiliului de Administratie al CertAsig – Societate de Asigurare si Reasigurare.

Avand o vasta experienta in domeniul financiar, doamna Manea a ocupat de-a lungul carierei diferite pozitii de conducere, executive si neexecutive in cadrul unor institutii de prestigiu. Cu o experienta de aproape 30 de ani in domeniul financiar bancar, doamna Manea a ocupat atit pozitii executive cit si de director independent in banci straine si romanesti si in companii importante din domeniul infrastructurii de plati si a celei de telecomunicatii din Romania.

Doamna Manea si-a inceput cariera in Banca Nationala a Romaniei, unde a evoluat de la nivelul de dealer pina la chief dealer, dupa care a intrat in mediul privat urmind o cariera in Raiffeisen Bank, in Bucuresti si la Viena. S-a intors in tara pe pozitia de vicepresedinte in banca MKB Romexterra si apoi RBS Romania in perioada 2007-2012, dupa care a ocupat pozitii neexecutive in Transfond S.A., BRCI, CEC Bank, Electrogrup Infrastructure, detinind in acelasi timp si pozitia de membru in comitetele de audit sau de administrare a riscurilor ale acestora.

Avand in vedere experienta acumulata, prin noua pozitie, doamna Manea va spori puterea echipei CertAsig si va contribui la succesul de durata al acesteia.

CertAsig – Asigurare si Reasigurare este o companie care activeaza din anul 2003 pe piata din Romania, oferind produse inovative non life si non motor segmentului corporate.

Este detinuta majoritar de catre fondul de investitii Royalton Capital Investors II si este sustinuta de catre reasiguratori importanti precum Swiss RE, Hannover RE, Partner RE si Lloyd’s Syndicates.

Comments are closed.