Inceput de an plin de energie pentru CertAsig – New Year Cocktail Party

Inceput de an plin de energie pentru CertAsig – New Year Cocktail Party

CertAsig intampina noul an cu optimism, alaturi de partenerii sai, organizand in data de 17 ianuarie o petrecere la care au luat parte mai mult de 200 de invitati.
Cocktailul organizat la fiecare inceput de an de catre CertAsig reprezinta o ocazie excelenta pentru specialistii din industria asigurarilor de a se reuni intr-un cadru mai putin formal, in care adesea sunt consolidate relatii vechi sau se creaza noi legaturi de business.

Conform traditiei, primul mesaj de “bun venit” le-a fost adresat celor prezenti de catre Nigel Williams, Presedintele fondului de investitii care detine CertAsig. Acesta a exprimat inca o data mesajul de sustinere din partea actionarilor, fapt concretizat printr-o infuzie de capital recent aprobata de ASF. Puternicul sprijin al acestora contribuie la atingerea obiectivelor de dezvoltare a companiei.
Cuvantul a fost luat ulterior de catre James Grindley – CEO CertAsig Group, care prin noua pozitie ocupata, a preluat resposabilitatea dezvoltarii internationale a companiei. Acesta a mentionat ca CertAsig isi va consolida pozitia pe pietele pe care activeaza si va continua parteneriatele pe care le are cu jucatori importanti din industria de reasigurare precum SWISS RE, Hannover RE, Partner RE etc., oferind astfel clientilor sai certitudinea ca orice dauna valida va fi platita.

Maria Rangelova, nou aprobata de ASF in pozitia de CEO CertAsig, a vorbit participantilor despre modificarile aparute anul trecut, subliniind faptul ca odata cu transpunerea prevederilor IDD si GDPR, companiile de asigurari si de brokeraj au pasit intr-o noua etapa, in care calitatea va prima.
Aceasta a mentionat si faptul ca in perioda urmatoare CertAsig isi va mentine modelul de business de pana acum si se va baza in continuare pe sprijinul partenerilor din piata de brokeraj.
In anul 2019, compania mizeaza pe cresterea calitatii serviciilor si pe oferirea unor produse inovative.
A subliniat totodata faptul ca mai presus de orice CertAsig isi propune sa fie un partener de incredere, care-si onoreaza obligatiile la timp, fata de intermediari si clienti.
Suntem increzatori ca in anul precedent am pus bazele unei dezvoltari solide, cu efecte vizibile in anii ce vor urma!

Comments are closed.