Echipa CertAsig va spune: “Multumim pentru succesul pe care l-ati oferit Aniversarii noastre de 15 ani!” – de James Grindley, Group CEO

Intreaga echipa CertAsig doreste sa multumeasca tuturor pentru participarea la petrecerea de aniversare a 15 ani de activitate a companiei si pentru sprijinul loial pe care ni l-ati oferit de-a lungul anilor.

Evenimentul a avut loc miercurea trecuta la Restaurantul Diplomat, una dintre cele mai elegante si mai frumoase locatii din Bucuresti, frecventata de comunitatea locala de afaceri.

Oaspetii au fost intampinati de un calduros grup condus de James Grindley (CEO CertAsig) si Maria Rangelova (Deputy CEO). Fotograful nostru a reușit sa surprinda în imagini fiecare zambet, si aproape fiecare strangere de mana ferma. Spunem “aproape”, deoarece am avut peste 200 de invitati!

Petrecerea a inceput cu 3 discursuri inspirationale si pe alocuri chiar nostalgice ale Excelentei Sale Paul Brummel (Ambasadorul Marii Britanii in Romania), Nigel Williams (Presedinte si Membru Fondator al Royalton Partners) si James Grindley (CEO CertAsig). Discursurile au surprins aspecte precum realizarile companiei din ultimii 15 ani, urmate de cele mai recente rezultate de succes din piata ale companiei noastre, in special extinderea regionala a CertAsig in Bulgaria si Republica Ceha. James Grindley a subliniat recordul impresionant al daunelor platite de CertAsig de-a lungul anilor și a mulțumit brokerilor pentru sprijinul oferit in colaborarile trecute și viitoare.

“Este foarte important pentru dezvoltarea afacerii si a strategiei CertAsig sa facem un pas inapoi din cand in cand si sa analizam imaginea de ansamblu. De-a lungul ultimilor 15 ani, am invatat din unele greseli si am realizat ca disciplina din spatele a tot ceea ce facem este cel mai important lucru. Dar bineinteles, echipa: subscriitori specialisti capabili sa gestioneze corect intregul process de subscriere” a completat in discursul sau Nigel Williams (Presedintele Royalton Partners).

Intr-o nota mai personala, in limba romana, James Grindley a declarat: “In aceasta seara as vrea sa multumesc fiecaruia dintre voi pentru suportul vostru. A fost o calatorie interesanta, plina de schimbari si o experienta minunata.”

Oaspetii au savurat specificul bucatariei asiatice si mediteraneeane, cat si conversatiile interesante purtate atat in incinta restaurantului, dar si pe terasa acestuia, unde Trupa Atelier a animat atmosfera cu un playlist de vara. Vedeta serii a fost tortul minunat de 30 kg, purtand sigla CertAsig, iar Maria Rangelova alaturi de Nigel Williams au initiat onorurile taierii primei felii.

Una peste alta, cu siguranta putem spune ca petrecerea aniversara a celor 15 ani a fost de un real succes, multumita dumneavoastra: colegilor nostri, partenerilor brokeri, dar cel mai important, prietenilor nostri, pentru suportul vostru incredibil, sfaturile si parerile impartasite, precum si pentru timpul dedicat – prezenta dumneavoastra in aceasta seara alaturi de noi – si  gandurile bune transmise – in mod direct, alaturi de noi sau pe platforme desocial media.

Așa cum in primii 15 ani, am reusit sa atingem standarde inalte de subscriere si gestionare excelenta a daunelor, strategie de business si de incredere, privim cu nerabdare, energie uriasa si ambitie, la urmatorii 15 ani!

Va invitam sa vizitati galeria foto de pe website-ul nostru, prezentarile video si daca doriti mai multe informatii sau noutati, ori doar vreti sa fiti informati cu privire la activitatea CertAsig, asigurati-va ca ne urmariti pe platformele noastre de social media!

 

Comments are closed.