CertAsig sarbatoreste 15 ani de asigurari oferite si daune platite clientilor sai corporate

CertAsig anunta cu mandrie cea de-a cincisprezecea sa aniversare. Compania de asigurari detinuta de un fond de investitii cu capital privat care a demonstrat loialitate si devotament fata de serviciile oferite pe piata locala de brokeraj si fata de clientii sai incepand cu anul 2003. Inovatia este parte din istoria companiei CertAsig, este parte din ADN-ul acesteia, intotdeauna cautand sa adauge valoare prin modul inteligent de a subscrie riscuri , urmat de plata rapida si corecta a daunelor.

CertAsig a fost fondata in anul 2003, ca rezultat al fuziunii dintre Fortuna SA si Aroca, o companie de asigurari romano-canadiana. In decembrie 2007, CertAsig a fost achizitionata de Royalton Capital Investors II, un fond de investitii cu capital privat concentrat pe achizitionarea si dezvoltarea companiilor din sectorul serviciilor oferie in tarile central si est europene.

In 2010, James Grindley devine Director General al CertAsig si pune bazele unei echipe noi, al carei scop primordial vizeaza calitatea la standarde inalte, incurajand deschiderea si acceptarea acesteia in contextul pietei locale. Pentru a sustine clientii locali activand in domeniul  maritim si de aviatie, CertAsig deschide un birou in Istanbul, in 2012 si o sucursala in Sofia, in 2013. Compania se pozitioneaza ca un jucator regional pe piata asigurarilor din regiunea Marii Negre, fiind activ in Romania, Bulgaria si Turcia, avand 80 de specialisti dedicati consolidarii relatiilor cu brokerii si clientii locali.

Stabilirea unui standard de excelenta in piata a fost unul din telurile  fundamentale, standard sustinut si promovat de intreaga echipa, care a lucrat  in mod consecvent in scopul  atingerii acestui obiectiv. La randul sau, CertAsig a devenit o companie de asigurari recunoscuta si de incredere.

2013 si 2014 reprezinta, de asemenea, momente cheie in istoria CertAsig. Compania inregistreaza o crestere de 21% a primelor brute subscrise, generand o crestere substantiala al patrulea an consecutiv. Cresterea a fost sustinuta substantial de catre clientii nostri din industria constructiilor (+45%) si din industria de transport si logistica (+78%).

CertAsig continua in 2016 si 2017 sa fie loiala modelului de crestere sustenabila si ofera clientilor sai corporate produse personalizate, care sa le sustina afacerile in care activeaza. Intreaga strategie este sustinuta de un program de reasigurare puternic si eficient, care ofera sprijin profesional si rapid clientilor sai ori de cate ori este nevoie.

In ultimii 10 ani, CertAsig a platit daune cu o valoare cumulata de peste 200,000,000 lei.  Cea mai mare dauna a fost de 22,000,000 lei si a fost achitata in 2018. Acestea sunt cifre impresionante si demonstreaza angajamentul CertAsig fata de clientii sai.

Asa cum James Grindley, Directorul General al CertAsig, a rezumat recent intr-o prezentare adresata brokerilor parteneri: „CertAsig si echipa sa sunt mandri ca si-au pastrat angajamentul fata de promisiunile din ultimii 15 ani. Aceeasi echipa dedicata asteapta cu nerabdare urmatorii 15 ani de succes!”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.