Cea de-a XVIII-a editie a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor si-a desemnat castigatorii intr-un cadru care a reunit cei mai importanti jucatori ai pietei de asigurari din Romania. Echipei CertAsig i-a fost inmanat Premiul Special pentru Asigurarea de Garantie Vamala, un produs inovator validat cu succes de clientii si partenerii nostri.

Cristian Daianu – Director General Adjunct, Mihai Bizineche – Director Asigurari Generale, Sinziana Muscalu – Sef Departament Garantii Contractuale si Mihai Sarbu – Director National Vanzari au fost onorati sa ridice premiul care reflecta cu adevarat efortul si creativitatea echipei, doua dintre cele mai apreciate si promovate valori in interiorul companiei.

SinzianaDe mai bine de 16 ani, Revista PRIMM – Asigurari & Pensii recunoaste performantele companiilor de asigurari care se remarca prin inovatie, rezultate admirabile, eficienta, dinamism si profesionalism. Anul acesta, premiile au fost acordate pentru urmatoarele categorii: Marile premii, Premiile pentru Contributia la Dezvoltarea Pietei Asigurarilor, Premiile pentru companii de asigurare, Premiile pentru produse de asigurare, Premiile pentru brokerajul de asigurari, Premiile Speciale, Premiile Pensiilor Private, Premiile Pentru Performanta Regionala de Asigurari, Premiile pentru Performanta Regionala de Brokeraj.

Premiul pentru Asigurarea de Garantie Vamala este deosebit de important pentru echipa noastra de specialisti. Suntem recunoscatori pentru aceasta distinctie, iar acest lucru ne demonstreaza inca o data ca produsele pe care le lansam si le adaptam constant pentru a raspunde nevoilor clientilor isi gasesc utilitatea in randul comunitatii de asigurari. Prin avantajele si solutiile eficiente, acestea reusesc sa ocupe un loc esential pe piata de asigurari din Romania. In calitate de lider al pietei de asigurari de garantii, suntem incantati ca pana acum sa fi subscris deja aproximativ 2000 – 3000 de polite de Asigurare de Garantie Vamala, a afirmat James Grindley, CEO Group.

Ca in fiecare an, Gala Premiilor Pietei Asigurarilor reuseste sa ne surprinda prin efervescenta subiectelor abordate si a momentelor artistice special create, dar mai cu seama pentru modul unic prin care se contureaza evolutia pietei de asigurari, un domeniu aflat in plina ascensiune.

Si de data aceasta, perseverenta, dorinta de a oferi produse inovatoare si o strategie bine conturata a echipei noastre de profesionisti ne claseaza pe podium, printre cei mai buni.Group

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.