CertAsig a inmanat doua premii de excelenta, in calitate de partener al evenimentului

Media Xprimm a organizat, pentru al sapte-lea an consecutiv, evenimentul Premiile Brokerilor de Asigurare. Evenimentul a adus in prim plan performantele si rezultatele companiilor de brokeraj in asigurari din Romania.

Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc intr-un cadru primitor si relaxant, la Restaurantul Nomad Skybar. A fost oportunitatea perfecta pentru ca reprezentantii de pe piata de asigurari si brokeraj sa se reuneasca si sa se bucure de business networking. CertAsig a sustinut evenimentul in calitate de partener, demonstrand angajamentul sau de a sprijini si dezvolta relatiile pe termen lung cu brokerii de asigurare. Sa ne amintim ca acestia controleaza, in prezent, mai mult de 75% din totalul primelor de asigurari non-viata din Romania.

Seara a culminat cu anuntarea castigatorilor. Premiile au fost oferite acelor profesionisti care, in 2017, au dedicat timp, resurse si energie pentru a consolida domeniul asigurarilor. Pentru fiecare efort depus, ii felicitam si ne bucuram sa promovam impreuna excelenta!

James Grindley – CEO CertAsig, a acordat Trofeul de Excelenta companiei Destine Broker. Premiul recunoaste initiativa companiei in peisajul pietei de brokeraj. Mai mult, eforturile constante ale echipei au avut un impact semnificativ asupra pietei. Dincolo de toate aceste aspecte, avem un motiv in plus de bucurie deoarece Destine Broker este partenerul nostru de traditie. De mai bine de 10 ani, am dezvoltat o relatie de business eficienta bazata pe incredere reciproca. Intr-un mod laudabil, Destine Broker a inregistrat, in 2017, o crestere de 13% fata de anul precedent si contribuie semnificativ la dezvoltarea pietei.

De asemenea, compania noastra a avut placerea sa acorde un al doilea Trofeu de Excelenta, de data aceasta pentru Dinamism. Castigatorul acestei sectiuni a fost DAW Management Broker. Premiul i-a fost acordat domnului Gheorghe Balaban – CEO DAW Management Broker de catre James Grindley – CEO si Mihai Bizineche – Chief Underwriting Officer, CertAsig.

Pentru CertAsig, partenerii nostri – brokerii – sunt principalul canal de distributie al asigurarilor, compania neavand o retea proprie de agenti. Aceast lucru ne permite sa nu ajungem in situatia in care forta proprie de vanzari se transforma in competitor, fapt ce ar conduce la aparitia conflictelor sau a nemultumirilor din partea brokerilor. Premiile Brokerilor de Asigurare 2018 este un eveniment important pentru CertAsig, cu atat mai mult cu cat piata de asigurari, care cunoaste un grad ridicat de concentrare in Romania si nu numai (pentru ca suntem prezenti si in Bulgaria si Cehia), se afla intr-o continua crestere. Acest aspect inseamna ca rolul brokerilor in dezvoltarea si educarea pietei de asigurari a fost demonstrat, lucru care il face si mai important in ceea ce priveste calitatea serviciilor furnizate si valoarea adaugata livrata clientilor, intrucat cantitatea nu este singurul factor relevant.

Pentru 2018, ne pastram increderea ca piata asigurarilor generale nu va inregistra o contractie pe segmentul corporate si IMM, asa cum s-a intamplat in urma cu 8-9 ani in perioada crizei financiare, care a produs un impact semnificativ asupra pietei de leasing si bank assurance. De data aceasta, atat masurile politice, cat si lipsa de predictibilitate legislativa si fiscala pot fi factorii declanasatori ai unei stagnari, daca nu chiar a unei descresteri a nivelului de investitii publice si private in Romania. Tendintele pietei semnaleaza o consolidare moderata a pietei, o intensificare a nevoii de rebranding si a dezvoltarii produselor inovatoare, aceasta din urma fiind o zona in care ne place sa credem ca CertAsig este pionierul pietei de asigurari din Romania, a declarat Mihai Bizineche, Chief Underwriting Officer, CertAsig.

Inca de la inceput, CertAsig s-a concentrat pe colaborarea cu brokerii de asigurari, iar acum se bucura de parteneriate puternice. Suntem onorati nu numai sa fim partenerii acestui eveniment, dar si sa recunoastem performanta companiilor de brokeraj. Pentru noi, implicarea brokerilor reprezinta crearea cadrului pentru un business de succes. In acelasi timp, stim ca in spatele muncii lor exista determinare, efort continuu si dorinta de a inova. Pentru toate aceste lucruri, le suntem recunoscatori si oferim cele doua premii de excelenta avand o viziune pozitiva asupra viitorului. Fara indoiala, vom continua sa promovam parteneriatul cu brokerii si sa dezvoltam relatii solide de business.

Evenimentul Premiile Brokerilor de Asigurare este dovada clara ca putem privi spre un viitor optimist in asigurari si ca in Romania exista adevarati profesionisti care contribuie zi de zi la dezvoltarea acestui domeniu.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.