ASF a confirmat in data de 14 martie 2018 aprobarea Mariei ca Director General Adjunct al CertAsigMaria Rangelova

Aceasta este o veste excelenta pentru CertAsig si toti o felicitam pe Maria! – spune James Grindley, CEO CertAsig. Maria are peste 20 de ani de experienta in re / asigurare in Europa Centrala si de Est si a avut o contributie fantastica in dezvoltarea afacerilor din Bulgaria in ultimii ani. In 2017, Bulgaria a contribuit semnificativ la cresterea CertAsig, iar 2018 a inceput de asemenea in forta. Maria a facut acest lucru prin construirea in Sofia a unei echipe puternice de subscriere si urmand o strategie atenta, concentrata pe brokeri, strategie care vizeaza asigurarile de raspundere, asigurarile de bunuri si tehnice, cat si asigurarile de garantii. Dupa cum stiti, piata asigurarilor de garantii a inceput in Bulgaria acum cativa ani (initiata partial de CertAsig) si suntem deja lider de piata.

In calitate de director general adjunct, Maria va continua sa se implice foarte mult in afacerile din Bulgaria, dar va calatori mai des in Romania si Cehia, intrucat va coordona managementul brokerilor si activitatea de subscriere pentru clasele de asigurari de bunuri si asigurari tehnice, cat si pentru asigurarile de raspunderi.

Sunt mandru si foarte multumit ca am 2 directori executivi excelenti impreuna cu mine pentru a conduce compania! – spune James Grindley, referindu-se si la aprobarea recenta a ASF a lui Cristian Daianu.

James Grindley a profitat de ocazia de a multumi tuturor celor 96 de colegi ai companiei CertAsig pentru munca lor continua si dedicata. 2017 a fost un an dificil pentru intreaga piata de asigurari, inclusiv pentru CertAsig. Cu toate acestea, 2018 deja promite sa fie un an mult mai bun si inca din primele cateva luni CertAsig a inregistrat o crestere usoara a subscrierilor fata de trimestrul intai 2017. Unele dintre noile noastre produse, cum ar fi asigurarea cibernetica si asigurarile de garantii vamale sunt, de asemenea, cheia dezvoltarii. Managementul inca considera piata dominanta auto ca o piata ce inregistreaza pierderi si una care trebuie evitata strategic!

Felicitari inca o data, Maria!

Ca raspuns, Maria Rangelova a declarat:

„Este foarte placut sa lucrezi intr-un mediu favorabil si incurajator ca in CertAsig! Sunt foarte recunoscatoare managementului si Membrilor de Board si personal lui James Grindley, care face ca toate acestea sa se intample! Bulgaria a inceput sa functioneze ca si bunsiness cu totul nou iar acum este unul dintre principalii furnizori de pe piata locala pentru solutii de asigurare inovatoare si produse de nisa. Sunt foarte incantata de noile provocari si de oportunitatile de a lucra indeaproape cu echipele excelente de subscriere pe care le avem la Praga si Bucuresti! „

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.