CertAsig a intampinat noul an cu intalnirea anuala. Evenimentul a avut loc intr-o locatie eleganta, Restaurantul Diplomat, iar tematica serii a fost in ton cu inspiratia si planurile de viitor!

Au fost alaturi de noi 265 de invitati speciali, parteneri din industria de brokeraj, specialisti in asigurari, cat si reprezentanti ai ambasadelor straine si ai Camerelor de Comert prezente in Romania. Gustul sampaniei s-a imbinat perfect cu cocktailurile muzicale, dar si cu interludii glaciare, discursuri si un bufet gastronomic de exceptie.

https://www.certasig.ro/ro/galerie/january-cocktail-party-2018/

Diplomat_Ian2017_015

Primul eveniment major de asigurari din acest an a fost si o oportunitate mult asteptata pentru oaspetii nostri care au dezbatut principalele provocari si planuri ale pietei in 2018.

Intr-un mod surprinzator, asa cum se intampla deseori, de la inaltimea unui podium improvizat, Nigel WILLIAMS – Presedinte al Consiliului de Administratie CertAsig Holdings, presedinte al Royalton Partners si actionar majoritar al CertAsig a deschis evenimentul cu un discurs plin de energie pozitiva: „Ma bucur sa regasesc in seara aceasta  chipuri familiare. Exista cateva realizari impresionante pe care aceasta companie le-a indeplinit in ultimii 15 ani si pe care ma bucur sa le impartasim impreuna. Acest lucru este completat de paradigma pe care noi o avem, cea de a crea asigurari non-viata intermediate de brokeri. Felicitari si mult succes!”

Discutiile au continuat, iar James GRIDLEY – CEO CertAsig a inceput prin a multumi pentru increderea si sprijinul acordat tuturor celor care, printr-un efort comun, au contribuit la cresterea companiei cu aproximativ 10% in 2017 si la obtinerea unor rezultate semnificative. Nu in ultimul rand, acesta a mentionat ca: „Ceea ce este probabil mai important pentru dumneavoastra, brokeri si clienti, este ca am platit daune totale de 35 milioane RON in 2018. Mai mult, lansam noi produse, din ce in ce mai inovatoare. De exemplu, putem mentiona garantia vamala – un produs cu mare potential pe care l-am lansat primii pe piata sau cel dedicat dronelor. De asemenea, ne dorim sa ne concentram eforturile asupra riscurilor cibernetice si sa dezvoltam o strategie de distributie prin intermediul brokerilor nostri din Romania, Bulgaria si Republica Ceha.” Finalul discursului a culminat cu anuntarea oficiala a numirii lui Cristian DAIANU de catre Consiliul de Administratie in functia de Deputy Chief Executive Officer al CertAsig si aprobat ulterior, in decembrie 2017 de catre ASF.

CertAsig sarbatoreste 15 ani pe piata si marcheaza acest moment prin sloganul: CertAsig – delivering promises and innovation for 15 years.

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>