CertAsig lanseaza  programul “Meet the Broker” dedicat brokerilor-parteneri

 24 august 2016

In aceasta vara, CertAsig a lansat noul sau program “Meet the Broker”, un proiect special dedicat brokerilor-parteneri, care isi propune sa identifice noi oportunitati de afaceri si idei pentru noi produse de asigurare. Intalnirile demarate de acum 2 luni, organizate de Cristina Otet, Sef Departament Brokeri, si Mihai Bizineche, Director Asigurari Generale, alaturi de membrii board-ului CertAsig, au avut loc pe terasa de la ultimul etaj al sediul central CertAsig, profitand de vederea spectaculoasa asupra lacului Herastrau.  „Am ales sa ne intalnim in special dimineata, la ora 8 am, pentru a putea savura impreuna o cafea si un mic dejun lejer.” a mentionat James Grindley, Director General CertAsig.

“Companiile de brokeraj cu care colaboram genereaza mai mult de 98% din volumul primelor brute subscrise de CertAsig, asa ca am considerat oportun sa initiem intalniri regulate cu brokerii la sediul nostru, pentru a ne bucura de vremea frumoasa si de terasa noastra agreabila. Scopul intalnirilor este sa discutam cu acestia, sa le aflam direct parerile despre serviciile noastre, ideile privind potentiale modalitati de imbunatatire si, cel mai important,  sa identificam impreuna idei pentru noi produse  de asigurare. CertAsig are multe idei pentru produse noi, insa referintele primite de la brokeri sunt esentiale pentru noi in vederea evaluarii cererii potentiale pe piata. Preferam sa identificam unul sau doua produse pentru care exista deja o cerere, decat sa lansam pe piata mai multe produse care nu folosesc nimanui. De-a lungul anilor, am dezvoltat cu succes asigurarea de evenimente, asigurarea pentru drone, precum si diverse asigurari maritime, iar in spatele acestor produse au stat discutiile avute cu brokerii-parteneri. Aceste intalniri genereaza  adevarate sesiuni de brainstorming.” a continuat James Grindley.

“Fiind deja cunoscuti pe piata drept o companie de asigurari cu o strategie de afacere unica,  axata exclusiv pe segmentul corporate prin intermediul brokerilor, initiativa CertAsig de a lansa un  program dedicat canalului nostru principal de vanzare a reprezentat un pas firesc pentru noi. In acest fel vrem sa le aratam angajamentul si aprecierea noastra fata de proiectele derulate impreuna pana in prezent, dar si  sa primim feedback-ul lor direct, lucru esential intr-un mediu de afaceri atat de dinamic. Trebuie mentionat ca in prezent brokerii intermediaza peste 70% din primele subscrise pe segmentul non-viata din Romania, asa ca este mai mult decat evident ca acesta este canalul dominant de vanzare.” a mentionat Cristina Otet, Sef department Brokeri.

Meet the Broker final

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.